Од пријателите за Сашка

Минатата година од октомври до крајот на декември организиравме повеќе акции за собирање парична помош за лекување на Александра Робев

За помош на Најден

Поттикнати од приказната која ја потресе Македонија, здружението „Родители и деца“ со пријателите, организира акција за собирање донации за малиот