Информации за закуп на рекламен простор

Зошто реклама на интернет:

  • Еден месец закуп на рекламен простор на овој портал е исто како еднодневен оглас во весници или секунда во телевизиска реклама.
  • Секоја измена на кампањата, слоганот, информации на интернет се врши само за миг, додека во другите медиуми за тоа се потребни дополнителни пари и време.
  • Интернетот не познава физички и политички граници на некоја територија. Со него сте секаде присутни, во сечиј дом, во секое време, кај секој кој во моментот е заинтересиран за содржините кои ги нуди порталот на кој се рекламирате.
  • Преку реклама на интернет имате можност да ги испитате желбите и потребите на потенцијалните купувачи без да вложувате дополнително.
  • Интернетот ви овозможува да сте присутни на некој пазар иако сте со илјадници километри оддалечени.

Зошто реклама на портал Родители и деца:

  • Родители и деца е првиот македонски и најпопуларен портал посветен на родителите, децата, домот, семејството.
  • На нашите страници нема недозволен софтвер, МП3 музика, ниту порнографија, што јасно кажува за квалитетот на порталот и членовите.
  • Ние Ви нудиме можност за објава по Ваша желба, на комерцијални и други текстови за реклама на Вашите производи и сето тоа без дополнителна наплата при закуп на банер.
  • Можете да извршиме промена на банерот по Ваше барање, во било кое време, само доволно е да нé контактирате.

НОВО!!!

КАТЕГОРИЈА „ШОПИНГ“ 

Со поставувањето на Вашата фирма во оваа категорија, им давате можност на вашите корисници полесно да дојдат до саканите информации за работата на Вашата фирма или компанија. Воедно стекнувате имиџ на модерна фирма, која ги следи трендовите. Рекламирањето во оваа категорија е целосно БЕСПЛАТНО еден месец за сите нови клиенти, додека при закуп на банер во тек на рекламна кампања е целосно бесплатно

 

Превземете ја понудата за реклами ОВДЕ – Ponuda za reklama-RID-2022

 

За подетални информации контактирајте нè на мејлот [email protected]