Бракот во прв план

Љубовта е најважна во животот. Таа го движи светот. Создава семејство.... Тогаш зошто изгледа дека вашата љубов и љубовен живот

Развод за Блум и Кер

Британскиот актер Орландо Блум и австралиската манекенка Миранда Кер се разведоа по тригодишен брак, соопшти нивниот портпарол.