Бракот во прв план

Љубовта е најважна во животот. Таа го движи светот. Создава семејство.... Тогаш зошто изгледа дека вашата љубов и љубовен живот

Интимноста во бракот

Инспириран од психо-терписката работа со брачни двојки, почитувајќи го искуството како најдобра теорија, дојдов до заклучок дека често пати вистинската