Забранети играчки

{jcomments on} На пазарот секојдневно се појавуваат нови и интересни играчки кои би биле одлична забава за децата од различни

Настинка или алергија

Вашето дете веќе неколку дена има кашлица, покачена телесна температура и треска. По неколку дена симптомите се смируваат, но, за