Овчарска пита

Состојки: – 200 г мелено месо,  4 средни компири, 1 кромид, 2 моркова, 2 лажици путер, 2 лажички доматно пире,

Недела на женското здравје – сексуалното и репродуктивното здравје во нашата држава сè уште се табу тема

Оваа недела во организација на Македонското здружение на гинеколози и опстетричари-МАГО иницирана од соработката со светската невладина организација Amaze, се