Родители и деца е првиот македонски семеен портал наменет за сите родители и оние кои сакаат да станат родители. Овде можете да најдете одговор на многу прашања поврзани со негата и грижата за најмилите од првиот ден по породувањето до тинејџерските години, за убавините на бременоста и родителството, да најдете одговор на многу дилеми поврзани со проблемот – како до потомство.

Не ги забораваме и оние кои имаат потреба од било каква помош. Нашите членови во секое време се расположени да организираат хуманитарни активности за помош на оние кои имаат итна потреба.

Секако дојдете и да се дружиме и запознаеме подобро.

Да споделиме убави и помалку убави моменти.

Да си дадеме поддршка едни на други.

Срдечно,

Вашиот сајт Родители и деца

 

Напомена – Целокупната содржина на веб страницава, вклучувајќи ги и медицинските совети, е само од информативен карактер. Никако не треба да ги сметате за конечно решение на одреден здравствен проблем или поставување дијагноза. Секогаш побарајте директен контакт со Вашиот лекар, за било какви недоумици или проблеми, поврзани со Вашето или здравјето на други личности.