За некои работи едноставно не се исплати да се штеди. Но кога сте во супер-маркет слободно бирајте поефтини работи, бидејќи тоа е единствен начин да ви останат пари во домашниот буџет. Едноставно постојат намирници за кои никогаш не треба да давате премногу пари.

Декоративните перници се одлични за трансформирање на животниот простор, без големи трошоци врз семејниот буџет. Без разлика за која соба станува збор, интересно распоредените перничиња ја прават поинаква и повесела

Детските соби се забавни за дизајнирање, бидејќи ви даваат можност за бескрајна фантазија, со помош на која можете да направите навистина прекрасни тематски уредени соби.

Кога купувате душек на кој треба да спијат вашите деца, сигурно сакате да бидете сигурни дека го купувате вистинскиот и најдобриот тип. Многу често денес се слуша за органски душеци. Колку и дали се добри за децата?

Кога ќе се решите за уредување на домот многу важно е каква комбинација на боите ќе изберете. Бојата е моќна алатка која може да биде искористена да инспирира емоции, да создаде илузија во просторот или едноставно да го подобри расположението и атмосферата во било која соба.

Дрвото дава незаменливо чувство на топлина, пријатност и удобност, поради што паркетот веќе со децении е неприкосновен кога станува збор за домашните подови.

Барате солуција за уредување на мал станбен простор? Уредувањето на мали станови со модерен изглед, секогаш е предизвик за стручните лица од таа област.

Ако мислевте дека ништо не може да ве изненади кога е во прашање дизајнот на столовите, младите и креативни дизајнери отидоа чекор понапред и изненадија со својата фантазија.

Од оставањето влакна на омилениот кревет, до разните оштетувања, делењето на софата во дневната соба со вашето крзнено милениче, може да биде навистина проблематично. Но, еден кореански дизајнер најде решение.

Сакате необични и модерни парчиња мебел, украси...еве една интересна идеја, како можете и самите да ги направите. Сè што е потребно е да засадите дрво.

Најново на форумот

  • No posts to display.