Очекувате бебенце? Одвојте малку време да се информирате за можностите што ги нуди најголемата европска банка за матични клетки CryoSave.

Ана Кртолица-Георгиев е доктор по дентална медицина и мајка на две мали деца. Спојувајќи ги работното искуство, образованието во областа на стоматологијата кое го стекнала во Љубљана и мајчинството, таа го создаде проектот „Повеќе насмевки“.

Утрата кога децата тргнуваат на школо знаат да бидат многу стресни, почнувајќи од познатата дилема „што да подготвам за појадок“, преку тоа да ги будите децата по 20 минути, па се‘ до нервозите пред зафатениот тоалет и трката со времето.

Под мотото „Поврзување на културите преку образованието“ годинава од 01-03 декември беше одржан 11от Едукативен самит, а за прв пат во Турција.

Центрите за рано изучување на англискиот јазик ”Хелен Дорон” од Македонија ќе ја подарат првата едукативна донација на децата од Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври” Скопје.

Cryo-Save приватна ткивна банка, со повеќе од 260,000 зачувани примероци, е водечка семејна банка за матични клетки во Европа.

Според најновите истражувања мажите се помалку романтични кога станува збор за односот кон нивната партнерка.


Добивањето бебе е еден од најемоционалните и фасцинантни моменти во животот. Почнуваш да си поставуваш многу прашања за иднината на твоето семејство.

По повод светската недела на доење, Медела – целосно посветени на мајчино млеко

Љубовта е најважна во животот. Таа го движи светот. Создава семејство.... Тогаш зошто изгледа дека вашата љубов и љубовен живот какви што ги знаете, ќе се распрснат како меур од сапуница, во оној миг кога ќе добиете бебе?

Најново на форумот

  • No posts to display.