Еден шестгодишник од Бразил, се заглавил во голема глинена вазна. Членовите на семејството се обидоа да го извадат, но не им успеваше.

Ситуацијата на крај се реши со помош на чекан. Имено, мајката на момченцето зеде голем чекан со кој почна внимателно дел по дел да ја крши вазната. 
- Сега ќе мора скапо да ми ја платите вазната, разбирате!? - рече баба му. 
За среќа момченцето помина без повреди. 
Погледнете го видеото на нашиов портал . 

Најново на форумот

  • No posts to display.