Грижата за сопственото здравје е важна во текот на целата година, особено во зимскиот пeриод, кога вообичаено се многу чести настинки, вирусни инфекции и чести воспаленија во устата и грлото.

Човековиот имунолошки систем е сложен систем кој му овозможува на организмот да се бори против инфекции предизвикани од бактерии, вируси и други микроорганизми како и од останати штетни агенси. Со цел да се справи и да остане во хармонија и добро здравје од најголемо значење е неговата способност да се одбрани од овие штетни влијанија.

Но, постојат периоди во кои доаѓа до пад на имунитетот при што доаѓа до ослабнување на способноста организмот да се бори против штетните агенси.

Ние во Бионика  посветени сме на Вашето здравје! Нашиот промотивен пакет погоден за користење од  целото семејство, содржи пет производи спакувани во уникатно пакување и нуди единствена комбинација на препарати со која истовремено добивате силен имунитет, здраво грло и темелна дезинфекција на рацете.

 Во брендиран Бионика несесер добивате:

➡️ 2 пакувања Имуникс -  за силен  имунитет и зголемена способност на организмот да се бори со вирусни и бактериски инфекции. ИМУНИКС е природен препарат кој содржи спирулина во прав 100 mg, пивски квасец 10 mg збогатен со селен 20 μg

➡️ 2 пакувања ХЕНДИ – моќен и сигурен дезинфициенс за раце со 60% алкохол и глицерол, во практично пакување кое ви овозможува во секое време да ја одржувате хигиената на вашите раце.

➡️ 1 пакување ХАЛСЕПТ – природен спреј против воспалителни промени во устата и грлото. Благодарение на одличната комбинација на природни состојки ХАЛСЕПТ има антивоспалително, антисептично и аналгетско дејство.

Прочитајте повеќе за производите -  БИОНИКА

 *комерцијален текст

Најново на форумот

  • No posts to display.