Иако физичкиот изглед е нешто што прво нè привлекува кај некого, не е сè во него. Постојат три нешта кои ќе го натераат секој маж да полуди по вас, но само ако знаете правилно да ги искористите.


Страственост
При тоа не мислиме на онаа страст во кревет. Жените кои ја нашле својата цел и нешто на што страстно ќе му се посветат многу ги привлекуваат мажите. Тоа може да биде вашата работа, хоби или било што друго што ве прави толку среќна што едноставно зрачите кога зборувате за тоа. Изразете ја својата единственост и не трудете се да покажете колку сте слични со него, туку колку сте си верни себеси.

Автентичност
Многу жени при влегување во врска ги жртвуваат своите погледи, ставови и соништа за да се ускладат со партнерот. Знајте дека тоа не е нешто со кое ќе го задржите партнерот ниту начин на кој ќе бидете среќни во животот. Цврсти одлуки, ставови и верувања се нешто што ве прави единствена, посебна и силна, па затоа не треба од ништо да се откажувате.

Женственост
Денешниот начин на живот често ви укажува на алармантната важност од самостојност, напорна работа и ефикасност. Важноста на овие ставки е неспорна, но ако некогаш почнете да преземате иницијатива во сè, да носите одлуки без согласност од партнерот и да не му дозволувате тој да биде личноста која малку ќе ве разгали - доаѓате до проблем. Дозволете му понекогаш да ви отвори врата, да ви помогне да го облечете капутот, покажете ја својата нежна страна и набљудувајте го неговото воодушевување.

Најново на форумот

  • No posts to display.