Најсилна привлечност имаат оние жени кај кои природната убавина е надополнета со внатрешни квалитети. Женската внатрешна убавина не може лесно да е објасни, но хороскопот открива кои особини на жените родени во три посебни знаци ги привлекува мажите и тие засекогаш остануваат покрај нив.


Девица
Жените родени во овој знак имаат многу стил и внимаваат на својот изглед. Мажите ги привлекуваат со својот длабок поглед и изразителни очи. Но, Девиците воглавно не знаат колку се навистина убави и како влијаат на спротивниот пол. Со својот невин став им го матат умот на сите. Во врската најважна им е довербата. Воглавно се во хармонични врски во кои партнерите првенствено ги ценат и почитуваат.

Шкорпија
Жените Шкорпии се опкружени со неодолива и таинствена аура. Веднаш ги забележуваат сите и се маѓепсани од нив. Шкорпиите зрачат со сила и еротика. Харизматични се и многу внимаваат на својот изглед. Убавата коса, феноменален стил на облекување кој ги нагласува телесните облини се многу важни за жените од овој хорскопски знак. Во врската се многу верни и полни со љубов - сè ќе направат за саканата личност.

Вага
Жените родени во овој знак волшебно зрачат и ги маѓепсуваат другите со својата убавина, интелегенција и шарм. Лесно наоѓаат пријатели и партнери. Делуваат привлечно со своето добро расположение и шарм. Покрај тоа, многу внимаваат на својот изглед. Другите често ги опсипуваат со комплименти, но и тие сакаат да ги даваат. Во љубовна врска со Вагата, важно е партнерот да ги дели сите убави работи со нив.

Најново на форумот

  • No posts to display.