Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Запомни ме

ТЕМА: Состави реченица од означениот слог

Ре: Каладонт 15 Фев 2012 10:57 #180772

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
затоа микимаус ние две денес сме

цариЦИ


:zelen: :hahaha:
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: Cuvce

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 03:36 #180869

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Да не бидам

цициЈА

частам кафе во зимско кафанче :)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 03:57 #180875

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
идам чекај ме, ај бидејќи сум денес на овошје

носам и по некоја

јагоДА
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 04:12 #180888

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Леле жени сте забегале. Коига видов што сте пишувале ме удри


дамЛА
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: Bubbi

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 05:39 #180926

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Барт боље да те удри дамла него да те поклопи

лавиНА


:muahaha: калдонтов доби нова димензија :muahaha:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 05:43 #180929

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
навистиНА.... стана многу поучен за играње
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 05:46 #180931

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Што
НарОД
ќе бевме, се само за забава, ајде фаќајте се за работа :hahaha:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 05:47 #180933

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
ме претица весна :zelen:

еве ја прва

одМА .... одам :)
Последна промена: 16 Фев 2012 05:50 by Cuvce.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 05:53 #180936

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
работа па

малКУ

и еве не пак овде
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 07:49 #180976

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Од работа нема

куртУЛ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 08:12 #180986

 • Ананда
 • Ананда's Avatar
 • Offline
 • senior
 • I ♥ books
 • Теми: 5158
 • Thank you received: 1031
 • Карма: 60
улиЦА

за жал, не ми текнува нешто да додадам на ова :)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 08:54 #181012

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
Не се секирај ќе влезеШ у шема ти само дружи не

ова е наше царстВО
Последна промена: 16 Фев 2012 08:54 by Bubbi.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 08:59 #181015

 • Ананда
 • Ананда's Avatar
 • Offline
 • senior
 • I ♥ books
 • Теми: 5158
 • Thank you received: 1031
 • Карма: 60
да, да, тоа е сосема
возможНО :)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:08 #181018

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
Ова нешто ноВО?
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:14 #181020

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
да бее, ама кај бевде до сега да не дружите еве дрхтам од

воздишКИ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:22 #181025

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
Немој,и ја ќе почнам,ама да кивАМ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:34 #181031

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Воздишки, кивање...баш сте направиле...
АмбиеНТ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:37 #181033

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
Е сеееега,трт...
Нема збор :muahaha:
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: vetmedvesna

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:38 #181034

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Кажете друг :hahaha:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:39 #181035

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
одиме со нов збор еВе јас се

мислАМ ;) :P
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:42 #181037

 • vetmedvesna
 • vetmedvesna's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Life is short.Smile while you still have teeth.
 • Теми: 1887
 • Thank you received: 482
 • Карма: 10
Повторно на Ам...ајде да не треснам повторно,,,

амеБА
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:43 #181038

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
У исто време сме пишувале :rofl:
Контам како баБА
Последна промена: 16 Фев 2012 09:44 by eleonora.
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:55 #181047

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
а и двете сте замо за на

балЕТ - машки и тоа!!!:laugh:
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: eleonora

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 09:59 #181052

 • eleonora
 • eleonora's Avatar
 • Offline
 • junior
 • Теми: 597
 • Thank you received: 246
 • Карма: 0
А,може!И тоа во етНО-стил :rofl:
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 16 Фев 2012 10:05 #181055

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
нормалНО, традицијата пред се!!
The administrator has disabled public write access.

Најново на форумот

 • No posts to display.