Добродојде, Гостин
Username: Лозинка: Запомни ме

ТЕМА: Состави реченица од означениот слог

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 09:29 #179310

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Шо да праам, бев зафатена со зелката.

наковалНА
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 09:48 #179313

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
и овде ли е зелката :what:

насАД ;)
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 09:49 #179314

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Па морам да ја преточам Буби

администратОР
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 10:05 #179322

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
до каде си со точењето?

ораниЦА
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 10:08 #179323

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Ја имам систем капка по капка. Да не ми се истури нешто да отиде јабана. Клаудија ме замоли да сум и` чувала од јувата за маж и`, уште малце му останало.


цајгЕР
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 10:26 #179327

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
Израелски гарант?

еритроциТИ
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: bart

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 10:42 #179331

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Аха, а зелката е арачиновска.

тиганиЦИ
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 10:56 #179334

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
со посебен вкус а?

циганЧЕ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 11:00 #179335

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Аха, со вкус на киви.


чекАН
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 11:11 #179338

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
без семки?

англисКИ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 11:28 #179343

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Многу се ситни, не се ни осеќаат, таква била сортата на зелката.


киретаЖА
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 09 Фев 2012 12:38 #179349

 • Mami-Anje
 • Mami-Anje's Avatar
 • Offline
 • senior
 • majka na dve prekrasni decinja
 • Теми: 1411
 • Thank you received: 1701
 • Карма: 3
zaBA


"Da porasnu mala deca potrebna je hrana a najvise LJUBAV svakog bozji dana,ZATO deca mazite i ljubite sto vise da vam rastu kao trava...
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 06:15 #179544

 • butterfly87
 • butterfly87's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 830
 • Thank you received: 516
 • Карма: 0
Леле жени и тука ли, остај те ја зелката ќе скисне од толку што ја зборите, па после и мажот и на Клаудија жеден, и мажот и на Буби без :otpozadi: :P

балериНА
❤ 09.2012 ❤
❤ 01.2017 ❤
The administrator has disabled public write access.
Следниве корисници изразија благодарност: bart

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 07:54 #179604

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Микикаус кај си?


надрилекар
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 08:02 #179608

 • Majsi
 • Majsi's Avatar
 • Offline
 • Администратор
 • Теми: 5144
 • Thank you received: 2409
 • Карма: 111
mikimaus bara noksir :muahaha:

arAP
trtlata na mamika
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 08:04 #179610

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Нека види кај пластичарите, таму имало големи бројчиња


артиСТ
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 08:06 #179611

 • Majsi
 • Majsi's Avatar
 • Offline
 • Администратор
 • Теми: 5144
 • Thank you received: 2409
 • Карма: 111
se rasprodale, mnogu zeni se na forumov gi razgrabale

statisTI
trtlata na mamika
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 08:51 #179637

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
интернетов денеска ме :otpozadi: :zelen:

тирамиСУ
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 09:04 #179641

 • bart
 • bart's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 2896
 • Thank you received: 1856
 • Карма: 1
Оооо, па ние можеме и бизнис да праиме- да увезуваме нокшири :kiss:

И ти него микимаус


судоКУ
Idem...padnem...ustanem...popravim krunu...i nastavim dalje
Idem...padnem...ustanem...je*em mater onom ko me gurnuo...i nastavim dalje
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 10:43 #179682

 • Cuvce
 • Cuvce's Avatar
 • Offline
 • senior
 • ex mikimaus
 • Теми: 1628
 • Thank you received: 1002
 • Карма: 4
Леле Барт никој не те игра :zelen: Еве ме пак мене и се одјавувам за денеска :zelen:

купоЛА
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 11:19 #179696

 • Bubbi
 • Bubbi's Avatar
 • Offline
 • senior
 • Теми: 1652
 • Thank you received: 957
 • Карма: 7
eve jas se prijavuvam za kratko :zelen: kako zamena na mikimaus

ladilnIK
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 11:24 #179698

 • Majsi
 • Majsi's Avatar
 • Offline
 • Администратор
 • Теми: 5144
 • Thank you received: 2409
 • Карма: 111
breeeee site na kratko, aj jas na podolgo :P


ikebaNA
trtlata na mamika
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 11:55 #179709

 • butterfly87
 • butterfly87's Avatar
 • Offline
 • teenager
 • Теми: 830
 • Thank you received: 516
 • Карма: 0
налаНИ
❤ 09.2012 ❤
❤ 01.2017 ❤
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 12:02 #179714

 • Majsi
 • Majsi's Avatar
 • Offline
 • Администратор
 • Теми: 5144
 • Thank you received: 2409
 • Карма: 111
nishadOR
trtlata na mamika
The administrator has disabled public write access.

Ре: Каладонт 10 Фев 2012 23:05 #179820

 • forumce
 • forumce's Avatar
 • Offline
 • toddler
 • Теми: 291
 • Thank you received: 94
 • Карма: 0
orEV
The administrator has disabled public write access.

Најново на форумот

 • No posts to display.