Ако сте на море и сакате да подарите нешто оригинално, нема потреба да трошите многу пари. Еве идеја за креативците.

Многу е убаво кога ќе дојдете дома, уморни од работа и можете да се опуштите во удобна фотелја или кревет. Да легнете и да оставите сите грижи да заминат. Ако имате соодветен мебел, тоа опуштање може да биде уште поудобно

Имате неколку стари неискористени палети, дома и не знаете што со нив? НЕ ги фрлајте,постојат многу начини на кои можете да ги искористите, практично.

Ретко кога имате во можност да видите стан во кој се комбинираат старото и новото, на еден неочекуван начин. Тоа изгледа дека сосема е во ред, со вистинско комбинирање на белата и розевата боја во разни нијанси.

Лулањето бебиња како метод за заспивање е познато одамна. Но, она кое се препорачува во стручните литератури е дека прекрасно место за заспивање на најмалите е во мајчината прегратка, на стол за лулање.

Белата боја веќе неколку години има главно место во трендовите за опремување на интериерот, а се појавува насекаде: на мебелот, седечките гарнитури, осветлувањето, текстилните облоги, простирките, подните облоги.

Ако сте се нашле во ситуација кога некоја едноставна работа ви се чини многу комплицирана, еве неколку идеи како да си помогнете. Многу се едноставни, а ефикасни

Влагата и мувлата можат да се појават во било кој период од годината, во разни делови од домот и оставаат многу непријатен мирис. Еве еден ефикасен и природен начин како да се ослободите од нив.

 

Една од омилените детски активности, цртањето со креди на тротоар, во двор, на игралиште, може да биде уште поинтересна ако заедно со децата самите ги изработите кредите во боја. Многу е забавно, креативно и ќе ви овозможи убаво минати неколку часа заедно со вашите дечиња

Пријателите се во близина и ви јавуваат дека ќе наминат на кафе за 15 минути. Разгледувате низ домот и се прашувате како да го средите нередот и да ја исчистите куќата во толку кусо време? Еве еден брзински план кој се надеваме ќе ви помогне.

Најново на форумот

  • No posts to display.