Никогаш нема да воспоставите ред во домот, додека не почнете немилосрдно да ги исфрлате непотребните предмети. Дури тогаш может да се опуштите во убавината на својот дом

Внесете празнична атмосфера во својот дом со пригодни декорации. Пастелните бои, декорации од цвеќиња и билки, весели ткаенини, како и добрата атмосфера меѓу домаќините, е најдобриот начин да се обележи пролетта и Велигден.

Една од најважните потреби за одржување хигиена во станот е промена на воздухот во него, односно неговото проветрување. Најважни причини поради кои е потребно да се врши проветрувањето се:

Пиењето кафе или чај попладне во топла домашна атмосфера отсега добива посебна убавина со магичната масичка во облик на летечки килим.

Знаете ли дека начинот на кој ќе го уредите домот драстично може да влијае на вашата продуктивност? Ако констатно ви недостига концентрација и страдате од намалена продуктивност, најдобар избор е топла нијанса од портокалова боја.

Често сте во дилема кои од производите што секојдневно ги користите можат да се употребат за чистење во домот, за лична хигиена или пак како медикамент, со цел да се избегнат штетните хемикалии.

Дали некогаш сте се запрашале каков воздух дишеме во нашите домови? Колку тој влијае на здравјето на нашите деца? Чистиот планински воздух е најповолен за сите, особено децата и болните, но како да се овозможи во домашни услови?

Собата за бебето е една од најзабавните за уредување. Идните родители се многу возбудени и со големо задоволство се препуштаат на декорирањето, но понекогаш се збунети и не знаат од каде да почнат.

Започна голема акција во продавниците на Coincasa во Скопје - на производите наменети за кујна, спална соба, бања, градина, како и на уникатните парчиња на мебел кои имаат попуст до 70%.

Растенијата кои ги чувате дома, можат да го прочистат воздухот и да го подобрат неговиот квалитет. Најчесто тоа се отрови кои се јавуваат како испарувања по користење на некои средства за чистење, нега и одржување на домот.

Најново на форумот

  • No posts to display.