Секој сака убав ѕиден мурал, бидејќи и‘ дава посебен печат на собата во која е поставен, а воедно создава и посебно пријатно чувство кога го гледате. Од компанијата Pixers, која се занимава со изработка на креативни решенија за украсување на интериери, пристигнува новитет – „Градот кој никогаш не спие“.

- Тоа се мурали посветени на големите метрополи кои со години ги инспирираат не само уметниците туку и обичните луѓе. Овие градови е препознатливи по светлата кои никогаш не се гаснат, мешавината од звуци која создава постојана бучава, но сепак се привлечни. Тие градови се богати со историја низ која се испреплетуваат различни приказни полни со страст, драма и големи љубови. Тие градови никогаш не спијат, бидејќи кога едните велат „добра ноќ“, други возвраќат „добро утро“. Во тие градови сè е можно и секој сон може да се исполни. Ние ги обожаваме и веруваме дека можат да го освежат модерниот интериор – изјавуваат од Пиксерс.

{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="name" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="0" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" template="classic" popupEngine="fancybox"}2013/03/murali{/AG}

Најново на форумот

  • No posts to display.