Фрапантно е колку многу погрешни информации за доењето добиваат неискусните мајки! Тажно е што голем број од дезинформациите се добиваат од медицинските лица.

Децата ги учиме да бидат добри, да не се тепаат и да не лажат, но што ако токму со помош на некои караници, дуели и по некоја лага учат повеќе и подобро. Новинарите По Бронсон и Ешли Мериман правеле многу истражувања за децата и дошле до изненадувачки резултати.

Осаменост и очај во рани зори додека вашето бебе неуморно плаче. Мекиот стомак, кој никогаш нема да биде ист. Неверојатната потреба за половина час мир и време само за себе. Сето тоа и уште многу работи се благодетите на родителството за кои никој не може да ве подготви.

Развојот на вашето дете зависи од она што го јаде и пие, од хигиената во домот, од редовните прегледи, од многу нешта . Нo неговата насмевка зависи од тоа колку време поминувате со него, дали и како си играте, колку го гушкате и бакнувате.

Билките се познати како природни медикаменти кои помагаат во лекувањето на многу здравствени проблеми, вклучувајќи ги бесоницата, депресија и срцевите заболувања. Тие се користат во своите природни форми (лисја, корења, цветови, семиња и плодови) и можат да бидат најдени во многу маркети, продавници за здрава храна, на пазарите и тн.

На почетокот не очекувајте насмевки како награда. Нема да се смее и да прави интересни бебешки гримаси се додека не поминат барем 40 дена. До тогаш ќе работите за шеф, кој само се жали.

Како една табу тема која тивко се провлекува низ многу семејства и низ многу детски животи, па понатаму товарот го носат и како возрасни, сексуалното злоставување за жал е нешто пред кое ретко која личност има храброст да застане со отворени очи.

Најново на форумот

  • No posts to display.