Под мотото „Поврзување на културите преку образованието“ годинава од 01-03 декември беше одржан 11от Едукативен самит, а за прв пат во Турција.

Центрите за рано изучување на англискиот јазик ”Хелен Дорон” од Македонија ќе ја подарат првата едукативна донација на децата од Домот за деца без родителска грижа „11 Октомври” Скопје.

Cryo-Save приватна ткивна банка, со повеќе од 260,000 зачувани примероци, е водечка семејна банка за матични клетки во Европа.

Според најновите истражувања мажите се помалку романтични кога станува збор за односот кон нивната партнерка.


Добивањето бебе е еден од најемоционалните и фасцинантни моменти во животот. Почнуваш да си поставуваш многу прашања за иднината на твоето семејство.

По повод светската недела на доење, Медела – целосно посветени на мајчино млеко

Љубовта е најважна во животот. Таа го движи светот. Создава семејство.... Тогаш зошто изгледа дека вашата љубов и љубовен живот какви што ги знаете, ќе се распрснат како меур од сапуница, во оној миг кога ќе добиете бебе?

Cryo-Save е водечка меѓународна компанија за криопрезервација и најголема европска семејна банка за матични клетки, која достигна рекорд од зачувани над 250 000 примероци од нејзиното основање во 2000 година.

Вчера вечер во прекрасната атмосфера во тенискиот клуб АБЦ беше и официјалното затворање на хуманитарниот тениски турнир NISSAN Open 2014 и прогласувањето на најдобрите во сите категории.

Ако вашата работа ве разделува од вашето дете повеќе отколку што сакате, овие интересни идеи можат да ви помогнат со детето да поминете некое време заедно иако сте одделени со километри.

Најново на форумот

  • No posts to display.