Собата за бебето е една од најзабавните за уредување. Идните родители се многу возбудени и со големо задоволство се препуштаат на декорирањето, но понекогаш се збунети и не знаат од каде да почнат.

Започна голема акција во продавниците на Coincasa во Скопје - на производите наменети за кујна, спална соба, бања, градина, како и на уникатните парчиња на мебел кои имаат попуст до 70%.

Растенијата кои ги чувате дома, можат да го прочистат воздухот и да го подобрат неговиот квалитет. Најчесто тоа се отрови кои се јавуваат како испарувања по користење на некои средства за чистење, нега и одржување на домот.

Кога го уредувате домот сами често пати од незнање или збунетост правите грешки, за кои не сте ни свесни. Дизајнерите на интериер, ги откриваат најчестите и ве советуваат како да ги избегнете.

Ако не сте доволно вешти за вапсување јајца или пак сакате нешто ново и едноставно, ви нудиме неколку идеи, кои ги пронајдовме за вас.

Што да правите со остатоците од мрсните боички, кои најчесто се мали и искршени парчиња? Ви пречат, не можете да ги сместите никаде и наједноставно и логично решение е да ги фрлите.

Секој сака убав ѕиден мурал, бидејќи и‘ дава посебен печат на собата во која е поставен, а воедно создава и посебно пријатно чувство кога го гледате.

Верувале или не, дури една петтина од луѓето не ја менуваат постелнината по цел месец, а околу еден процент никогаш не ги испрале навлаките. Кога е во прашање хигиената во спалната соба, жените се полоши од мажите.

Водењето сметка за финансиите може да биде многу напорно, но паметното располагање со средствата од сите членови на семејството значи безгрижен живот и полесно реализирање на личните и финансиски цели.

Афлатоксините се најсилната позната канцерогена супстанца во природата. Овие хемикалии всушност се почести во природата и ги создаваат габите од семејството Aspergillus.

Најново на форумот

  • No posts to display.