Ретко кога имате во можност да видите стан во кој се комбинираат старото и новото, на еден неочекуван начин. Тоа изгледа дека сосема е во ред, со вистинско комбинирање на белата и розевата боја во разни нијанси.

Во станот кој се наоѓа во поткровјето во една зграда во Барселона, на приземјето се дневната и кујната, а на горниот кат се сместени спалните соби и тоалетот. Од старата зграда задржани се тулите кои се бојадисани во бело, исто и дрвените греди по целата должина на покривот. Модерното е во мебелот и опремата со кои е среден домот, а кои вешто е измешани и со парчиња старински мебел и други детаљи.

{AG thumbWidth="200" thumbHeight="120" thumbAutoSize="none" arrange="priority" backgroundColor="ffffff" foregroundColor="808080" highliteColor="fea804" frame_width="500" frame_height="300" newImageTag="1" newImageTag_days="7" paginUse="1" paginImagesPerGallery="10" albumUse="1" showSignature="0" plainTextCaptions="1" template="classic" popupEngine="slimbox"}2012/06/stan{/AG}

Најново на форумот

  • No posts to display.